audio & podcasts

Van een mooi bord kun je niet eten

Een podcast over artistiek onderzoek in de keramiek, over prutsen en falen en over de wondere wereld van glazuren, Jeannine Vrins is keramiste, docente en onderzoeker van keramiek. Ze maakt een muurinstallatie van een serie bordjes die je kan bekijken in bistro Het Looks in Lier. Bij elk bordje hoort een episode van vijf à tien minuten, opgenomen en gemonteerd door Anneleen Hermans. Je vindt de podcast op Spotify, Apple Podcasts, ...

De muziek van de intro/outro is gemonteerd door Karel Peeters uit opnames van Dirk Proost en leerlingen van de Podiumacademie van Lier die keramieken instrumenten bespeelden, vervaardigd door leerlingen Productontwerp Keramiek van de Beeldacademie van Lier.

Living Lost

Deze audiowandeling begint aan de bib van Lier een neemt je mee doorheen verschillende landen, hoofden en harten. De mensen die je zal horen tijdens hebben allemaal iets of iemand moeten achterlaten en afscheid moeten nemen. Ze vertellen je eerlijk hoe dit voor hen was en nu nog steeds is.

Hoe ze verder gaan 
met het gemis
Dichtbij.

Download de izi.Travel App in Google Play of de App Store en zoek naar ‘Living Lost’. Via de app kan je de route volgen. Zorg voor een opgeladen smartphone en oortjes. 

Destelheide gewaarworden

Een audiowandeling over het domein van Vormingscentrum Destelheide. Deze tour is het product van een week Zomeracademie onder de deskundige begeleiding van Frederik De Clercq, muzikant en audiomaker van Studio Ree. (Met dank aan De Veerman en Vormingscentrum Destelheide.)

Download de izi.Travel App in Google Play of de App Store en zoek naar ‘Living Lost’. Via de app kan je de route volgen. Zorg voor een opgeladen smartphone en oortjes.